Volgers Jade Anna boos om decadente foto's: "Er zijn ook mensen die werken!" Shownieuws
Auteur
07/09/2023 17:02

Volgers Jade Anna boos om decadente foto's: "Er zijn ook mensen die werken!"


Influencer Jade Anna van Vliet is pas 19 maar lijkt het allemaal goed voor elkaar te hebben. Ze heeft bijna een miljoen volgers op Insta, 1.6 miljoen op TikTok en daarmee betaalt ze haar rekeningen. Sterker nog, haar vermogen wordt nu al royaal boven de anderhalf miljoen geschat dus dat doet ze best aardig. Fotoshootje hier, gesponsorde post daar en hup, cashen maar. Stiekem zijn we natuurlijk gewoon een beetje jaloers, want dat lijkt toch wel op een verdomd makkelijke manier om geld te verdienen. Bikini aan, duckface op, twee vingers in de lucht en de likes stromen binnen!

Luxe vakanties en dure spullen

Zo gaat ze dan ook regelmatig op vakantie. De teller staat dit jaar in elk geval al op Mallorca, Budapest, Griekenland, Ibiza (meerdere malen), Malta, Dubai, en Barcelona en gegarandeerd dat we er een paar vergeten. Mind you: het is pas september. Ook post ze graag haar nieuwe shop-aanwinsten, laat ze maar wat graag haar dure auto en nieuwe woning zien en je snapt waar we heen gaan: dat schopt sommige mensen soms wat tegen het zere been. Influencer zijn is ook werken, maar het lijkt toch nét even anders te functioneren dan 40 uur voor een baas aan de slag gaan, zeker qua salaris.

In haar laatste post (toevallig nét een paar foto's uit het buitenland) vraagt ze in haar caption wat mensen met die warme weer allemaal gaan doen, en daar zijn een aantal volgers heel duidelijk in.

De oorspronkelijke post

De reacties

Mike vermaakt zich in elk geval wel

Jan Roos had het ook al in de gaten

Roddelpraat

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties