Larry Sinclair beweert gemeenschap te hebben gehad met voormalig president Barack Obama Shownieuws
Auteur
07/09/2023 12:34

Larry Sinclair beweert gemeenschap te hebben gehad met voormalig president Barack Obama


Misschien waren jullie nog niet op de hoogte, maar Barack Obama is van de mannenliefde en Michelle is een transgender. Dat zeggen wij niet, maar de veroordeelde fraudeur Larry Sinclair beweert dat hij drugs heeft gebruikt en gemeenschap heeft gehad met de voormalige president van Amerika. Hij maakte zijn beweringen voor het eerst bekend in 2008 maar heeft ze nooit bewezen.

Denk aan deze dag. Want tegen de tijd dat deze dag voorbij is, zal het er een zijn die we ons allemaal nog lang zullen herinneren [...] Nu is het tijd, na vijftien jaar… is het tijd. Alles wordt op tafel gelegd

Wappies gonna wap

Larry beweert dat hij Obama heeft ontmoet via een limousinechauffeur en samen met hem crack heeft gerookt. Daarnaast zegt hij dat hij intieme relaties met Obama heeft gehad en hij is ervan overtuigd dat Obama in het verleden zowel crack heeft gebruikt als intieme relaties met mannen heeft gehad.

Nou, wappies gonna wap zullen we maar zeggen en de liefhebbers van conspiracy theorieën kunnen hun vingers hierbij aflikken!

Check hier het volledige interview met Larry Sinclair

Het 'bewijs' dat Michelle Obama vroeger een man was

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

Reacties

Reacties