Delen is lief

Email

Opnieuw honden aangetroffen bij 'horrorfokker' in Eersel, Powned gaat poolshoogte nemen

Iedereen die op zoek gaat naar een hond weet het eigenlijk wel: ga altijd naar een erkende fokker om te voorkomen dat je je pup bij een broodfokker haalt. Helaas zijn er nog steeds heel veel mensen die dat niet snappen en op Marktplaats op zoek gaan naar het goedkoopste exemplaar, en zo kwamen veel van dat soort mensen in het verleden bij Jan P. in Eersel terecht.

Honderden honden en pups zaten ongesocialiseerd en niet zindelijk in kleine hokken, en de organisatie House of Animals stelde deze dierenmishandeling aan de kaak. Na jaren van inspecties en het opleggen van meerdere dwangsommen nam de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) afgelopen mei maar liefst 435 honden van de 'horrorfokker' mee en hij beloofde dat hij nooit meer honden in huis zou nemen.

De honden werden ondergebracht op plekken waar ze wel de juiste zorg konden ontvangen, maar bij een recente controle werd een schokkende ontdekking gedaan: Jan had wéér honden in huis, waaronder puppies. Tijd voor Powned om eens te gaan vragen hoe dat allemaal zit.

Artikel delen

Embed code

Undercover beelden van een eerder onderzoek

So much wow

Topreactie (+)

Die honden zitten de hele dag opgesloten in een hokje, in de herrie, en worden strontnerveus van eenzaamheid. Het is een vuile klootzak die fokker. Wie niet luisteren wil moet maar voelen, de politie moet hem eens even flink te grazen nemen.

Reacties ()

Download onze app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail