Delen is lief

Email

Joe Biden wandelt doodleuk de zaal uit tijdens uitreiking 'Medal of Honor' aan Vietnamveteraan

Al sinds begin 2021 is Joe Biden de president van de Verenigde Staten en daarmee een van de machtigste mannen ter wereld. Toch duiken er bijna wekelijks beelden op waaruit je op zou kunnen maken dat de beste man wellicht beter met pensioen kan gaan omdat hij nu toch écht te oud wordt. Inmiddels heeft hij de bijnaam 'Sleepy Joe' gekregen en de beelden die gisteren gemaakt werden tijdens de uitreiking van een 'Medal of Honor' aan een Vietnamveteraan dragen daar behoorlijk aan bij.

Biden mocht deze medaille in het Witte Huis omhangen bij de 81-jarige Larry Taylor, een legerkapitein die werd geëerd voor zijn heldendaden tijdens de Vietnamoorlog. Dat deed hij keurig, waarna hij doodleuk het podium afstapte en de 'east room' verliet. Volgens velen respectloos, want de uitreiking van deze hoogste eer die je op militair gebied kunt ontvangen wordt altijd gevolgd door een zegening en een slotwoord. Die besloot ome Joe maar even niet af te wachten.

Sommigen zeggen dat Biden dit deed om Taylor alle eer te geven, maar het leverde behoorlijk awkward beelden op van iemand die ineens in zijn eentje op een podium staat en ook niet zo goed weet wat hij ermee aan moet. Het is overigens niet de eerste keer dat Joe ervan wordt beschuldigd respectloos naar de troepen te zijn; zo zat hij tijdens een ceremonie waarin soldaten die om het leven kwamen bij een ISIS-zelfmoordaanslag werden geëerd continue op zijn horloge te kijken. Wellicht was het gewoon tijd voor zijn tabletje onder de tong?

Artikel delen

Embed code

Veel bekeken

Topreactie (+)

Democratie bestaat niet echt in de VS,  de lobby van kapitalisten is te groot.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail