Realityster Arabella Chi heeft op Ibiza haar tijgerbikini uit de kast getrokken Celebs BSR Agency
Auteur
04/09/2023 18:02

Realityster Arabella Chi heeft op Ibiza haar tijgerbikini uit de kast getrokken


Weet je nog dat er vorig jaar een gerucht ging dat Gregory van der Wiel een relatie zou hebben met een model uit Ibiza? Nou, dat ging dus om realityster en model Arabella Chi en het leek ons vandaag een goed plan om eens even op haar in te zoomen. Letterlijk.

Wie is ze eigenlijk?

In 2019 werd de 33-jarige Arabella bekend door haar deelname aan Love Island UK. Daar viel ze nogal op met haar natuurlijke looks, terwijl veel Britse vrouwen graag als oranje poederdozen door het leven gaan. In de villa beleefde ze wilde avontuurtjes met Curtis Pritchard, maar na een aantal afleveringen werd ze toch buiten de deur gekieperd, zonder de liefde van haar leven te vinden. Awwww.

Nou ja, medelijden zijn eigenlijk niet nodig want zoals gezegd werd ze al met Gregory van der Wiel gespot en ondertussen wordt ze aan niemand minder dan Leonardo DiCaprio gelinkt! Wel een beetje oud hè, Leo? Hoe dan ook, tijd voor een paar fotootjes, want inmiddels willen we wel even weten wat voor vlees we in de kuip hebben. Tijgervlees, in dit geval.

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties