Met de Amerikaanse Lisa Opie kunnen wij best een lekker potje volleyballen Hot shots BSR Agency
Auteur
31/08/2023 14:02

Met de Amerikaanse Lisa Opie kunnen wij best een lekker potje volleyballen


De kans is groot dat je nog niet eerder van Lisa Opie hebt gehoord, maar daar gaan we vandaag verandering in brengen. Dit Amerikaanse model heeft namelijk niet alleen looks, maar heeft ook de nodige politieke kennis en diploma's in huis!

Hoe het allemaal begon

Geboren in Denver, Colorado, heeft Lisa Opie over de hele wereld gewoond, van Japan tot Barbados en Spanje, en spreekt ze vloeiend Engels, Japans en Spaans. Ze voltooide haar bacheloropleiding aan de Virginia Commonwealth University, waar ze politieke wetenschappen studeerde met een bijvak in geschiedenis, en tevens bracht ze een semester door aan de Universiteit van Barcelona en de Universiteit van West-Indië, waar ze zich respectievelijk verdiepte in de politiek van de Europese Unie en de geschiedenis van de Afrikaanse diaspora. Ja, precies, ga maar even Googlen!

Tijdens haar studies sloot ze zich bij allerlei studentenpolitieke organisaties aan en alhoewel ze zegt een open geest te hebben kon ze zich vooral vinden bij de standpunten van de Republikeinen. Toen kwam ook haar modellencarrière een beetje op gang, maar nadat ze moeite had om een wedstrijdbikini voor Miss United States 2012 te financieren besloot ze deze zelf maar te gaan ontwerpen.

Lisa als onderneemster

Dit leidde tot de oprichting van haar swimwear-lijn, Vizcaya Swimwear, vernoemd naar de straat waar ze woonde tijdens haar tijd in Barcelona. Binnen no-time was het merk razend populair, en inmiddels is Vizcaya nu de officiële zwemkledingsponsor van de Miss United States-verkiezing.

Hoe je dat soort badkleding nu het beste promoot? Simpel, door het zelf aan te trekken en een fotoshoot te doen, zoals ze hier op het strand van Rio de Janeiro voordoet. We vermoeden niet dat ze hiervoor veel aan volleybal gedaan heeft, maar hey, zo te zien heeft ze er in elk geval plezier in!

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Check dit ook even

Check dit ook even

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties