Droeftoeter komt MacBook van € 3800 kopen maar rent ermee naar buiten Random
Auteur
21/08/2023 10:26

Droeftoeter komt MacBook van € 3800 kopen maar rent ermee naar buiten


Zo zagen we onlangs al dat je je laptop nooit in de deuropening van je huis moet verkopen, maar helaas heb je ook geen garantie dat het goed gaat als je de potentiële koper mee naar binnen neemt. Deze knaap van ongeveer 20-25 jaar met een Noord-Afrikaans uiterlijk had blijkbaar interesse in een gloednieuwe MacBook van zo'n € 3800,- maar hij besloot op het laatste moment dat betalen optioneel was.

Het is met een bezwaard hart dat ik deze post maak. Mijn zaak, waar ik met trots nieuwe en gebruikte Apple-producten verkoop, is helaas het slachtoffer geworden van een onaangename gebeurtenis. Een 'klant', geïnteresseerd in een glanzende nieuwe MacBook 2023 16" M2 (winkelwaarde €3800), besloot dat betalen optioneel was.

Terwijl ik druk bezig was met het opmaken van zijn factuur, greep deze vrolijke vinder de kans om de MacBook van de tafel te grijpen en door mijn huis te sprinten. Voordat ik überhaupt kon beseffen wat er gebeurde, was hij de deur uit en uit het zicht verdwenen. Aangifte is reeds gedaan en de politie is op de hoogte, maar nu vraag ik jullie hulp.

De verdachte is een jongeman van ongeveer 20-25 jaar met een Noord-Afrikaans uiterlijk en licht getinte huid. Hij is ongeveer 1,80 meter lang, heeft een slank postuur, kort zwart haar en een beginnend snorretje. Hij droeg een lichtgrijs trainingspak zonder logo's en sprak goed Nederlands.

ls je denkt deze persoon te herkennen of enige informatie hebt die kan helpen, neem dan alsjeblieft contact op:

 mail: wegmacbook@gmail.com
Politie: 0900-8844 (vermeld proces-verbaal nummer PL1100-2023164563-2)
Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

We vermoeden dat de dader uit de regio Noord-Holland, tussen Amsterdam en Hoorn/Alkmaar komt. Maar ook Gouda/Den Haag is getipt. Dus, lieve mensen uit deze regio's, houd je ogen open en je iPhones dichtbij!

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties