BIOS uitlezen...
Nog meer bizarre beelden van tijdens en na de vlammenzee op Hawaï Nieuws
Auteur
13/08/2023 18:10

Nog meer bizarre beelden van tijdens en na de vlammenzee op Hawaï


Bij de verwoestende bosbranden in de regio zijn tot nu toe minstens 89 mensen om het leven gekomen. Het werkelijke dodental ligt waarschijnlijk nog hoger, aangezien er naar schatting bijna 1000 personen worden vermist. Velen zijn nog steeds niet gevonden of zijn zo zwaar verbrand dat identificatie lastig is. De brandweer en politie doen er alles aan om een accuraat beeld te krijgen van het aantal slachtoffers, maar de omvang van de ramp bemoeilijkt dit proces.

De vlammenzee heeft een spoor van vernieling achtergelaten in de getroffen gebieden. Zo'n 2200 gebouwen zijn verwoest door het vuur, waarvan het merendeel woningen. Complete dorpen zijn in de as gelegd. Duizenden mensen zijn dakloos geraakt en hebben alles verloren wat ze bezaten. De materiële schade is enorm. Naast huizen zijn ook scholen, ziekenhuizen en infrastructuur verloren gegaan.

Op de vlucht voor het vuur

Kerkhof van auto's en huizen

Lasers oorzaak van bosbranden?

De complotdenkers hoeven het onderzoek van de autoriteiten niet af te wachten, want zij weten al precies de oorzaak van alle bosbranden: lasers. Net als in Chili (zie onderstaande video) is ook het vuur op Maui begonnen dankzij deze kwaadaardige stralen! 

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair