BIOS uitlezen...
Netflix zet documentaire over niemand minder dan Jake Paul online TV
Auteur
02/08/2023 17:22

Netflix zet documentaire over niemand minder dan Jake Paul online


Je kunt over Jake Paul een heleboel zeggen, en dat doen we ook regelmatig, maar dat de beste man een interessante staat van dienst achter zijn naam heeft staat buiten kijf. Van YouTuber naar vechtsporter (niet onverdienstelijk) naar de vriend van ons aller Jutta Leerdam, Jake blijft vriend en vijand verrassen en dus vond Netflix het tijd voor een documentaire, die vanaf gisteren te zien is op de streamingdienst. Ga je kijken?

Synopsis

Is Jake Paul de nieuwe redder van de bokswereld, of een "waanzinnige" promotor die meer punch in zijn marketingvaardigheden heeft dan in zijn rechterhand? Het hangt ervan af wie je het vraagt. UNTOLD: Jake Paul the Problem Child, een onverbloemde diepgaande duik in hoe een kind met grote ogen uit Ohio transformeerde van internetsensatie tot de meest polariserende man in de sportwereld.

Tegenover elke bekende criticus (UFC-president Dana White) is er een andere supporter in zijn hoek , zoals voormalig professioneel bokser Mike Tyson. In 2013 zetten Jake en zijn oudere broer Logan social media in vuur en vlam met grappen en capriolen die eerst op Vine en daarna op een YouTube-kanaal werden geplaatst en miljoenen views opleverden. De broers zetten hun online succes om in lucratieve nevenactiviteiten, met Jake die muziek uitbracht en een rol kreeg in een Disney Channel-show (Bizaardvark).

Naarmate hun bekendheid groeide namen ook de spanningen tussen de eens zo nauw verbonden broers toe. Toen Jake's echte controverses zijn carrière bijna ruïneerden, kreeg hij een tweede kans als bokser die sceptici schokte toen hij de ene tegenstander na de andere uitschakelde. Gebaseerd op meeslepende interviews met de Paul-broers - samen met hun ouders, fans, medeboksers en de sceptische oude garde - eindigt de film in een spannende wedstrijd die zal bewijzen of Jake heeft wat nodig is om zijn nieuwe koninkrijk te regeren.

Poll

Poll

Check dit ook even

Check dit ook even

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties