BIOS uitlezen...
21-jarige zoon van Sait Cinar koopt een Rolls-Royce van € 500.000,- Shownieuws
Auteur
02/08/2023 13:01

21-jarige zoon van Sait Cinar koopt een Rolls-Royce van € 500.000,-


Het is al een tijdje redelijk rustig rondom Sait Cinar, de man die in Nederland bekend werd door 'Altijd Geslaagd' waarbij hij de vragen van het CBR-examen claimt te hebben waardoor je dus altijd slaagt. Schijnt 'ie op illegale wijze heul veul geld mee te hebben verdiend waardoor hij naar Turkije is verhuisd om de belastingdienst te ontlopen.

Eenmaal daar aangekomen besloot 'ie zijn leven te beteren, want naast een aantal bedreigingen aan het adres van Geert Wilders besloot 'Koning Sait' ook meteen een nieuw handeltje op te starten: het namaken van merkkleding.

Het is ondertussen uitgegroeid tot een prachtig familiebedrijf, zijn zoons werken keihard mee en hebben het - net als Sait - nu ook EINDELIJK gemaakt! Althans, dat vinden ze zelf.

Yo mensen, yo mensen, yo mensen luister! Ik heb een Rolls-Royce gekocht mensen! Dit is mijn Rolls-Royce. Fok al die mensen. Fok al die mensen. Fok Mobicep! Maar papa, je wilde mij niet geloven! Dit is mijn Rolls-Royce, ik heb het gekocht! Geen lease, geen huurauto. Dit is mijn auto, want ik heb het gekocht voor 500.000 euro!

Ongetwijfeld weer een mooi gevalletje amateurtoneel.

instagram/koningsait

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties