BIOS uitlezen...
Mia Nicolai doet toneelstukje om te laten zien hoe populair ze wel niet is Muziek
Auteur
02/08/2023 11:02

Mia Nicolai doet toneelstukje om te laten zien hoe populair ze wel niet is


Als muzikant moet je natuurlijk wel een klein beetje in de spotlight blijven staan, want als mensen je vergeten luisteren ze niet naar je single en zo sta je binnen no-time op lullige bedrijfsfeestjes te zingen omdat niemand anders naar je optredens komt. Voor Mia Nicolai lag er, met haar deelname aan het Songfestival, een mooie muzikale toekomst in het verschiet, maar die verliep na wat arrogant gedrag en de daaropvolgende tergend valse optredens toch wat stroefjes.

Ze probeert nu natuurlijk zo goed mogelijk relevant te blijven, alleen lukt dat niet zo lekker. Na haar laatste single-release (die al 3x eerder uitgebracht bleek te zijn) verscheen onderstaande video ineens op haar Instagram. Mia hoorde PUUR TOEVALLIG dat iemand naar haar single aan het luisteren was en sprak haar daarop aan om haar te verrassen. Superleuk natuurlijk, en tjeempie, wat een toeval hè? Toch hebben we daar een paar kleine puntjes op aan te merken.

Ten eerste: je hoort in een drukke straat dat iemand op zijn koptelefoon naar jouw muziek luistert. Da's best knap voor iemand die knettervals gezongen zou hebben omdat ze zichzelf niet hoorde. Ten tweede ontdekte Yvonne Coldeweijer dat deze toevallige passant (die met een ontgrendelde telefoon voorbijloopt, ook bijzonder) en Mia elkaar gewoon kennen. Ten derde is het acteerniveau nou niet heel erg hoog. Laten we zeggen dat ze bij GTST een nieuwe take hadden gedaan.

Marketing kan leuk en goed voor je carrière zijn, maar dit is wel niveautje Dotan hoor. Kennen we die nog?

Instagram/lifeofyvonne

Ook haar volgers hebben het in de gaten

Instagram/lifeofyvonne

Veel besproken

Veel besproken

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties