BIOS uitlezen...
Terugkijken: Cardi B. gooit microfoon naar fan die met drank gooit, blijkt te playbacken Shownieuws
Auteur
31/07/2023 09:31

Terugkijken: Cardi B. gooit microfoon naar fan die met drank gooit, blijkt te playbacken


Een hoop gedoe rondom Cardi B. afgelopen weekend, want tijdens een "concert" in Las Vegas kreeg ze een drankje naar zich toe gegooid. Niet zo netjes natuurlijk, en begrijpelijk is ze pissig. Sterker nog, in een reflex smijt ze het enige dat ze in haar handen heeft richting die persoon, namelijk haar microfoon. Toegegeven, keurige worp! Echter zaten daar toch twee grote nadelen aan.

Ten eerste raakte ze niet de persoon die het drankje gooide maar iemand daarnaast. Zo'n draadloze microfoon weegt wel wat, en met die snelheid kan dat best wat schade opleveren. Dat zou in Amerika een rechtszaak van talloze miljoenen dollars kunnen betekenen, al kan ze dat met een geschat vermogen van zo'n 80 miljoen wel hebben.

Ten tweede bleek dat het niet zo handig was om juist de microfoon te gooien, want hey, wat horen we daar? Inderdaad, haar raps gaan gewoon door en mevrouw onthult meteen dat ze stond te playbacken. Oftewel, zelfs die paar woorden over natte vagijnen die ze zou moeten mompelen zijn nog teveel gevraagd en dus schreeuwt ze maar wat met een bandje mee. Daar zijn andere artiesten keihard voor gecancelled (Hoi Ashlee Simpson!) dus er is nog hoop... Wellicht had de drankgooier gewoon in de gaten dat hij werd opgelicht na peperdure kaarten voor de show te hebben gekocht.

BSR Agency

De laatste keer dat we iets van Ashlee Simpson hoorden

Check dit ook even

Check dit ook even

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties