BIOS uitlezen...
Het moment dat Lando Norris de Hongaarse bokaal van Max Verstappen sloopte Sport
Auteur
24/07/2023 10:05

Het moment dat Lando Norris de Hongaarse bokaal van Max Verstappen sloopte


De verwachtingen waren (vooral bij de Engelsen) hooggespannen want Lewis Hamilton startte gisteren van pole tijdens de GP van Hongarije. Zou dit dan het kantelpunt zijn, zou dit het moment zijn dat de ware titanenstrijd losbarst en zou dit dan de ultieme bedreiging van Max zijn 3e wereldtitel zijn? Nou, nee. Lewis kwam niet lekker weg, Max wel en nog voor de eerste bocht lag Verstappen aan de leiding, een positie die hij de hele race niet meer af zou geven, en uiteindelijk kwam hij met weer bijna een halve minuut voorsprong over de streep.

Een record voor Red Bull: 250 podiums en 12 team-overwinningen op rij. Dat werd op het podium uiteraard nog even gevierd met een goeie fles champagne, maar podiumgenoot Lando Norris lette niet zo goed op en knalde zo de bokaal van Verstappen naar de grond. An sich nog niet zo'n ramp, ware het niet dat dat een € 40.000,- kostend stuk handgemaakt aardewerk was. Oeps. Op Instagram stelde Norris in elk geval een cursusje Kintsugi voor: de kunst van het repareren van keramiek.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties