Delen is lief

Email

Justin Trudeau: protesten tegen de LHBTIQ+-beweging zijn de schuld van rechtse Amerikanen

Er is anno nu een heleboel aandacht voor de almaar groeiende groep van afkortingen, die we vandaag maar even de LHBTIQ+-beweging zullen noemen. Dat is natuurlijk absoluut niet slecht, gelijke rechten voor iedereen, maar niemand kan ontkennen dat de positieve aandacht vooral in Amerika wel een klein beetje extreme vormen begint aan te nemen. 100 genders, kinderen die zich identificeren als van alles en nog wat, reclames vol met zoveel diversiteit dat het onnatuurlijk lijkt, je kent het inmiddels wel.

Steeds meer mensen vinden dan ook dat dat allemaal niet zo 'in your face' hoeft, zij het door persoonlijke opvattingen of zij het om religieuze redenen. De premier van Canada, Justin Trudeau, heeft echter een heel ander idee van waar die aversie vandaan komt: het is allemaal de schuld van de Rabobank rechtse Amerikanen.

Artikel delen

Embed code

So much wow

Topreactie (+)

Het deugen is zo langzamerhand een sport voor fanatiekelingen geworden. Die zogenaamde wokies geven lhbt-ers een slechte naam met hun fascistische gedram. Jij bent niet woke dan besta je niet en moet je het liefst dood. Woke extremisten, limks extremisten en rechts extremisten, allemaal hebben ze één ding gemeen en dat is dat ze vol haat naar anderen zitten.

Reacties ()

Download onze app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail