Delen is lief

Email

Sylvie Meis reageert op de inbraak waarbij ze 800k aan handtassen kwijtraakte

Je hebt het nieuws over de inbraak bij Sylvie Meis vast meegekregen. Ze was lekker op Ibiza terwijl er in haar appartement in Hamburg inbrekers aan het werk waren, en die hebben flink gescoord: ze namen naast wat sieraden voor maar liefst 800.000 euro aan Hermès-handtassen mee.

Laat dat héél even op je inwerken: 800.000 euro. Even vergelijken: dat zijn twee fatsoenlijke huizen, 33 Ford Fiesta's, 228 VanMoof-fietsen, 61.538 kratjes bier of 320.000 frikandellen speciaal. Aan handtassen. Tsjah, geld moet rollen laten we maar zeggen, al moet een ieder natuurlijk wel gewoon met z'n klauwen van de spullen van een ander afblijven. Simpel. Sylvie heeft inmiddels ook zelf gereageerd, of ze het geld van de verzekering terugkrijgt is nog onduidelijk.

Zeker even checken

Topreactie (+)

Los van het feit dat deze dieven een zeer ware straf moeten krijgen, vraag ik me toch af hoe je op het punt in je leven kan komen waarop je meent een miljoen miljard tassen en sieraden te moeten aanschaffen. En dan hele dure merken ook. Welk een frustratie of minderwaardigheidscomplex ligt hieraan ten grondslag want die meid ziet er goed uit, spreekt haar talen en heeft genoeg geld om andere dingen te doen dan patserige bullshit te kopen.

Reacties ()

Heb je onze app al?

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail