De hypermoderne, door Kim Feenstra ontwikkelde nagelvijl komt regelrecht van AliExpress Shownieuws Instagram/k2im
Auteur
10/07/2023 11:14

De hypermoderne, door Kim Feenstra ontwikkelde nagelvijl komt regelrecht van AliExpress


Je komt op je social feeds gegarandeerd regelmatig reclames tegen voor producten die er eigenlijk supertof uitzien. Hebben! Totdat je in de voorwaarden duikt en er iets als "Om kosten te besparen versturen wij rechtstreeks vanuit onze leverancier" staat en de levertijd meer dan 10 werkdagen bedraagt. Dat is het moment dat je het zeker weet: je hebt te maken met een dropshipper. Oftewel, iemand die jouw bestelling 1-op-1 doorzet bij AliExpress, rechtstreeks bij jou laat bezorgen en alle winst in zijn zak steekt.

Nu is er ook een groep mensen die hun producten in China laten personaliseren door er een logootje op te knallen, de prijs -tig keer over de kop laat gaan en een marketingverhaal verzint over hoe je dat product zelf hebt ontwikkeld. Noem het slimme handel, noem het oplichting. Hoe dan ook, ons oog viel in elk geval op een gloednieuw product van Kim Feenstra. Even citeren:

Voor ons zit er achter dit product een persoonlijk verhaal. Daarom zijn we op het idee gekomen om een eigen versie te produceren van een elektrische nagelvijl. Baby Tailor is vernoemd naar ons Brooklyn die de inspiratie gaf voor dit product op een eigen manier te ontwikkelen.Nageltjes knippen is een spannend moment. Vooral je baby kan erg beweeglijk zijn en dan zit een foutje in een klein hoekje. Daarom is er nu de elektrische Baby Tailor vijl. Een ontspannen manier van vijlen van je kindje haar of zijn nagel zonder een negatieve associatie voor als je kindje ouder wordt. Want er zullen nog heel wat nageltjes gevijld moeten worden! Om onze Baby Tailor elektrische nagelvijl te bestellen of om ons nog beter te leren kennen, ga je naar onze website.

Laten we meteen ook even naar die unit kijken, want dit klinkt toch geweldig?

Instagram/k2im

Betrapt!

Helaas bleek al snel dat onze Kim drukker is met knaken binnenharken dan met daadwerkelijke productinnovatie, want jawel, ook haar legendarische, geniale en fantastisch functionerende nagelvijl (die je voor € 19,95 in haar shop kunt bestellen) komt rechtstreeks van AliExpress waar 'ie maar liefst 2,69 kost. We vermoeden dan ook dat Kim in grotere aantallen zéker niet meer betaalt dan dat, en zeer waarschijnlijk nog minder. Laten we eens vergelijken:

De Baby Tailor megasupervijl

De versie van ome Ali

Gouden handel

Oké, ander kleurtje, ander doosje en een sticker erop dus laten we daar in totaal nog eens een eurootje voor rekenen. Met een kostprijs van € 3,69 steekt Kim dus €16,26 PER PRODUCT in haar zak. Met haar reclamecampagne op Instagram (waar ze 612.000 volgers) heeft zal ze er daar wel een paar van verkopen, want als slechts 1% van al haar volgers dat ding zou kopen zou haar dat bijna een ton opleveren. Easy money...

Famke Louise kreeg er ook eentje

Handig gebruik maken van haar 964.000 volgers...

Instagram/k2im

Veel besproken

Veel besproken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties