Delen is lief

Email

Rikkie Kollé is de eerste transgender die ooit Miss Nederland won

Je kunt het nieuws haast niet gemist hebben, maar we willen de aandacht toch nog even richting Miss Nederland verschuiven. Daar was namelijk een hoop over te doen aangezien Rikkie Kollé de verkiezing won: ze is namelijk transgender en werd geboren als Rik. Toch op zijn minst bijzonder dat mannen nu ook al beter zijn in het winnen van missverkiezingen.

Nee, geintje natuurlijk, maar er is wereldwijd wel wat ophef over. Het past volgens velen namelijk toch wel perfect in het woke-plaatje dat al een tijdje (vooral in Amerika) wordt voorgehouden. De organisatie zegt in elk geval dat ze een "ijzersterk verhaal met een duidelijke missie" heeft, maar of dat nou de essentie van een missverkiezing is... Hoe dan ook, tijd voor een beetje beeldmateriaal want we willen wel even weten wat voor vlees we in de kuip hebben en wie ons gaat vertegenwoordigen tijdens Miss Universe!

Artikel delen

Embed code

Poll

Ook veel bekeken

Topreactie (+)

van de 10 "missen" 2 transgenders, 7 met buitenlands bloed erin en 1 blanke vrouw... Tja beste mensen, dit is hoe de samenleving van Nederland inmiddels is opgebouwd. En de nummer 2 is echt bloedmooi... maar ja, wij moeten er een sturen die helemaal van deze tijd is. Vrouwen maken geen kans meer, niet in de sport, niet in de modellenwereld en zelfs niet meer met het enige dat nog echt van de dames was, de missverkiezing. Transgenders worden overal afgewezen zeggen ze zelf, maar ze worden overal met voorrang behandeld. Want anders is het janken en is het "zie je wel, de wereld accepteert ons niet hoe we zijn"... Je mag al jaren geen blanke man meer zijn, blanke vrouw mag ook al niet meer....

Reacties ()

Heb je onze app al?

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail