Om te gieren: zo zag de jarige Gordon er meer dan 20 jaar geleden uit Shownieuws BSR Agency
Auteur
06/07/2023 15:01

Om te gieren: zo zag de jarige Gordon er meer dan 20 jaar geleden uit


Ah, daar is hij weer: de man wiens stem alleen wordt overstemd door zijn eigen ego - onze eigenste Gordon Heuckeroth. Ondanks dat het zijn eigen verjaardag is, en we geen idee hebben of hij in Dubai of toch in Nederland uithangt, kunnen we hem vandaag niet eens op Instagram feliciteren omdat hij zijn account voor de zoveelste keer heeft uitgeschakeld.

Wat hij vandaag zelf op het programma heeft staan is niet bekend, maar gelukkig zijn wij in de archieven gedoken om terug te blikken op meer dan 20 jaar Gordon Cornelis Willem Heuckeroth.

Toen Geer & Goor nog besties waren

BSR Agency

In de tijd van Geer & Goor keken er nog hele volksstammen naar tv, maar recentelijk hield onze lieftallige orakel ons aan de buis gekluisterd *kuch* met het fantastische tv-programma 'Wat een uitvinding' waarmee hij slechts op de vijftiende plek in de kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek belandde. Daarmee heeft zijn laatste programma van zijn contract bij SBS 6 gepresenteerd en lijkt zijn tv-carrière als een nachtkaars uit te gaan.

Genaaid door zijn ex

Ook zijn carrière op liefdesgebied gaat de laatste tijd niet van een leien dakje. Sterker nog; hij wordt zelfs door zijn laatste liefde van z'n leven van bizarre stemmingswisselingen en drugsgebruik beschuldigd én hij heeft onlangs voor de zoveelste keer zijn Instagram-account op non-actief gezet.

Omdat je bij Gordon nooit weet hoe de toekomst eruitziet, is dit hét uitgelezen moment om terug te gaan naar het jaar 1991 toen hij nog half mens half schaap was. 😅

/ / Nog meer interessants

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties