Delen is lief

Email
BSR Agency

Om te gieren: zo zag de jarige Gordon er meer dan 20 jaar geleden uit

Ah, daar is hij weer: de man wiens stem alleen wordt overstemd door zijn eigen ego - onze eigenste Gordon Heuckeroth. Ondanks dat het zijn eigen verjaardag is, en we geen idee hebben of hij in Dubai of toch in Nederland uithangt, kunnen we hem vandaag niet eens op Instagram feliciteren omdat hij zijn account voor de zoveelste keer heeft uitgeschakeld.

Wat hij vandaag zelf op het programma heeft staan is niet bekend, maar gelukkig zijn wij in de archieven gedoken om terug te blikken op meer dan 20 jaar Gordon Cornelis Willem Heuckeroth.

Toen Geer & Goor nog besties waren

  BSR Agency

In de tijd van Geer & Goor keken er nog hele volksstammen naar tv, maar recentelijk hield onze lieftallige orakel ons aan de buis gekluisterd *kuch* met het fantastische tv-programma 'Wat een uitvinding' waarmee hij slechts op de vijftiende plek in de kijkcijferlijst van Stichting KijkOnderzoek belandde. Daarmee heeft zijn laatste programma van zijn contract bij SBS 6 gepresenteerd en lijkt zijn tv-carrière als een nachtkaars uit te gaan.

Genaaid door zijn ex

Ook zijn carrière op liefdesgebied gaat de laatste tijd niet van een leien dakje. Sterker nog; hij wordt zelfs door zijn laatste liefde van z'n leven van bizarre stemmingswisselingen en drugsgebruik beschuldigd én hij heeft onlangs voor de zoveelste keer zijn Instagram-account op non-actief gezet.

Omdat je bij Gordon nooit weet hoe de toekomst eruitziet, is dit hét uitgelezen moment om terug te gaan naar het jaar 1991 toen hij nog half mens half schaap was. 😅

Check dit dan

Topreactie (+)

Jezus Christus wat een niveau. Wat doe ik hier nog 😳

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail