BIOS uitlezen...
Trijntje Oosterhuis door kledingwinkel betrapt op het doorverkopen van gesponsorde kleding Shownieuws
Auteur
22/06/2023 15:02

Trijntje Oosterhuis door kledingwinkel betrapt op het doorverkopen van gesponsorde kleding


Zoals inmiddels iedereen wel weet krijgt bijna elke BN'er gratis spullen in ruil voor een tag of shoutout op de socials. Zo ook Trijntje Oosterhuis, die kleding (ter waarde van 1500 euro) had gekregen om te dragen in het programma Het Perfecte Plaatje, in ruil voor wat aandacht op haar Instagram. Dat was niet geheel volgens de afspraken gegaan, maar het wordt nog gekker.

Trijntje organiseerde namelijk een 'closet sale' waarbij ze haar oude kleding verkocht. Allemaal leuk en aardig, maar daar zat dus ook die gesponsorde kleding bij en die moest nog een aardige duit opleveren. Nog pijnlijker: ze werd betrapt door de kledingwinkel in kwestie, die meteen even onder haar post reageerde. Autsj.

Instagram/juicechannel__

Het goede doel

De comment is (uiteraard) door Trijntje verwijderd en volgens Juicechannel is er contact geweest waarbij de zangeres heeft aangegeven dat de opbrengsten naar het goede doel zouden gaan. Naar welk doel weet niemand, en of het geld daar uiteindelijk ook zal belanden wordt door veel mensen in twijfel getrokken. We wachten af...

KOOP DAN

Instagram/trijntjeoosterhuis

Nog meer interessants

Nog meer interessants

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair