BIOS uitlezen...
Alex Soze daagt Kosso uit om met hem de boksring in te stappen Shownieuws
Auteur
22/06/2023 12:01

Alex Soze daagt Kosso uit om met hem de boksring in te stappen


Een week geen gedoe rondom Alex Soze lijkt bijna onmogelijk, en ook nu laat de kale Grunninger van zich horen. Hij reageerde namelijk op een post van rapper en bodybuilder Kosso, die in Marbella van al zijn koffers was beroofd. Alex wilde hem wel een tientje sponsoren, waarop Kosso geïrriteerd reageerde.

Boxing Influencers

Daar was Alex op zijn beurt weer niet blij mee en dus nam de kale man met de gierend witte tanden een video op waarin hij Kosso een jankbal noemt en hem meteen even uitdaagt voor Boxing Influencers.

De hele dag loopt hij janken omdat hij beroofd is. We worden allemaal weleens beroofd, vriend. Als je fiets gestolen wordt, pak je gewoon een nieuwe. Ik was nog zo vriendelijk om een tientje te sponsoren aan je ellende. En wat krijg je terug? Een grote bek over mijn familie. [...] Weet je wat wel te koop is? Een avondje entertainment. Ik daag je bij deze uit voor Boxing Influencers.

Ik ben 44 jaar. Ik ben niet de fitste. Maar voor jou maak ik zeker die uitzondering om even weer terug te gaan in die stand van drie maanden. Kei en keihard beesten om jou te slopen. Met je vrouwenhandjes. Eén tegen één in de ring.

Kosso heeft nog niet gereageerd, maar wie zou dat volgens jou winnen?

Poll

Poll

Retepopulair, checken dus!

Retepopulair, checken dus!

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels

Reacties

Reacties

Personen