De vriendin van Matthijs de Ligt houdt wel van een pikante foto op zijn tijd Hot shots Instagram/annekeemolenaar
Auteur
24/06/2023 08:06

De vriendin van Matthijs de Ligt houdt wel van een pikante foto op zijn tijd


Inmiddels weet iedereen wel dat de meeste profvoetballers 's avonds naast een rank, slank topmodelletje mogen kruipen en Matthijs de Ligt (Bayern München) is daarop geen uitzondering. Hij is al een jaar of 4 samen met de 23-jarige Annekee Molenaar, en daar kunnen we hem geen ongelijk in geven!

Annekee is overigens niet zomaar een dom blondje, want deze dame studeerde rechten aan de UvA. Hierover vertelde ze een tijd geleden:

Niet dat ik advocaat wil worden, maar het is een brede studie en op die manier kan ik erachter komen wat bij mij past. Ik heb al geregeld dat ik mijn studie op afstand kan doen. Wat betekent dat ik maar één keer in de acht weken in Amsterdam hoef te zijn om examens af te leggen.

Niet dat ze daarnaast stilzit, want naast dat ze regelmatig te zien is in shoots voor onder andere Vogue zet ze zich ook in voor goede doelen zoals Free A Girl. Oh, en ze houdt natuurlijk een Instagram met 440K volgers bij waarop ze regelmatig schittert in foto's waar we het nog warmer van krijgen dan het al is.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties