BIOS uitlezen...
Ex-moslim, meesteres Cleopatra, verdient nu duizenden dollars via het internet Hot shots BSR Agency
Auteur
19/06/2023 08:07

Ex-moslim, meesteres Cleopatra, verdient nu duizenden dollars via het internet


Meesteres Cleopatra, een vrouw die opgevoed is in een traditioneel moslimgezin, heeft een onconventionele carrière gemaakt als een dominatrix en verdient nu duizenden euro's op OF. Ze draagt met trots haar hijab, zelfs tijdens haar werk. Haram?

Van traditionele moslimvrouw naar 'dominatrix'

Cleopatra, 32, werd opgevoed om bescheiden kleding te dragen, maar verdient nu haar brood door mannen bevelen te geven terwijl ze strakke latexkleding draagt. De influencer, met een gecombineerde volgers van 247.000 op Instagram en Twitter, is trots dat ze tegenwoordig iedereen 'een helpende hand' *kuch*kan bieden en heeft inmiddels al meer dan €70.000 aan latex pakken uitgegeven.

BSR Agency

CEO's en rijke dokters als klanten

Ze betrekt zelfs haar 28-jarige verloofde, met wie ze momenteel een baby verwacht, in haar werk en hij steunt haar pikante carrière door dik en dun. Onder haar (onderdanige) klanten zitten veel top-CEO's en rijke dokters die blijkbaar een "moeder fetisj" hebben.

Ik ben voor het eerst een dominatrix geworden toen ik anderen erover hoorde praten [...] Mijn subs doen alles wat ik van ze vraag, maar ze zijn ook op zoek naar het opgeven van controle - ze hebben een moeder fetish. Ze willen alles goed doen, ze willen je trots maken, ze willen je aanbidden

Bedreigingen en afkeuring

Ondanks dat Cleopatra veel fans heeft, moet ze ook omgaan met een negatieve kant van haar baan. Ze geeft aan dat ze ook veel "gemene" berichten, inclusief doodsbedreigingen van moslims krijgt. Wat op zich niet heel verrassend is als je haar foto's bekijkt.

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties