Eerste foto van Nederlander die in Frankrijk 11-jarig meisje neerschoot bij burenruzie Nieuws
Auteur
13/06/2023 12:31

Eerste foto van Nederlander die in Frankrijk 11-jarig meisje neerschoot bij burenruzie


Het tragische incident in het Franse dorpje Saint-Herbot in Bretagne waarbij de 71-jarige Nederlander Dirk R. zijn 11-jarige buurmeisje neerschoot in haar eigen tuin, heb je ongetwijfeld voorbij zien komen. Volgens lokale media werd de man gearresteerd op verdenking van moord en poging tot moord en raakten de ouders van het meisje ook gewond tijdens het incident.

Het schietincident vond rond 22.00 uur plaats, terwijl het 11-jarige meisje samen met haar 8-jarige zusje aan het schommelen was in hun tuin. De man opende plotseling het vuur in hun richting, waarbij het oudste meisje ter plekke overleed.

Ouders gewond, zusje bleef ongedeerd

Ook de ouders van de meisjes zijn door de kogels geraakt waarbij de vader ernstig gewond raakte en in kritieke toestand verkeert. De moeder liep minder ernstige verwondingen op, terwijl het jongere zusje op miraculeuze wijze ongedeerd bleef.

De Nederlander en zijn vrouw woonden sinds drie jaar in de Franse plaats Saint-Herbot, hun buren, een Brits gezin, al vijf jaar. Dit is de eerste foto van Dirk R. die openbaar is gemaakt.

Ook interessant

Ook interessant

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties