BIOS uitlezen...
Volgers Ferry Doedens boos vanwege 'te expliciete' foto op Instagram Shownieuws Instagram/ferrydoedens
Auteur
12/06/2023 11:33

Volgers Ferry Doedens boos vanwege 'te expliciete' foto op Instagram


Je kunt een heleboel zeggen over Ferry Doedens, en dat gaan we gewoon even niet doen. Wel moeten we eerlijk zeggen dat de beste man een trendsetter was, want alhoewel er toentertijd een heleboel gedoe was rondom hem en zijn betaalpagina's (iets met een wasbak) was hij zo'n beetje de eerste BN'er die het aandurfde deze geldbron aan te boren. Er worden schattingen gedaan dat hij met wat pikante fotootjes en video's zo'n 20.000 euro per maand binnenfapt, naast zijn acteer- en tv-klussen. Prima bijverdienste dus.

Hoe dan ook, ook op zijn Insta met 267.000 volgers wordt zo af en toe wat reclame gemaakt voor zijn premium-pagina's en vooral de laatste foto schoot veel volgers in het verkeerde keelgat. No pun intended. Op die foto zit Ferry in de zon in een onderbroek, maar het is vooral de bobbel die nogal in het oog springt. Tijd voor een kleine bloemlezing!

De bewuste foto

Instagram/ferrydoedens

De reacties

Marijke Helwegen vind het echter prachtig

Ook Shownieuws had het erover

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair