Hotel 9H-FIVE in Dubai biedt feestjes in de lucht aan voor $ 13.000 per uur Lifestyle
Auteur
17/06/2023 12:01

Hotel 9H-FIVE in Dubai biedt feestjes in de lucht aan voor $ 13.000 per uur


Dubai, de stad die nooit slaapt en waar de champagne rijkelijk vloeit, heeft weer iets nieuws onder de zon... of beter gezegd, boven de wolken! Hotel Five in #Dubai heeft een privéjet speciaal voor de échte feestbeesten onthuld. De Airbus a.k.a. "9H-FIVE", is voor iedereen beschikbaar, of je nu gewoon een ritje wilt maken of je internationaal wilt verplaatsen, deze jet staat voor je klaar. Je kunt zelfs een privéfeestje van 12 uur lang in de lucht houden.

Five Hotels and Resorts

De hemelse nachtclub

De 9H-FIVE is niet zomaar een privéjet, het is een nachtclub op 30.000 voet! Met 16 zitplaatsen, een eettafel voor acht (voor de late-night snacks, uiteraard), en een suite met een kingsize bed en douche (voor de "afterparty"?), is er genoeg ruimte voor jou en je squad. Oh, en vergeet de keuken en de drie gigantische 55-inch TV's niet, want wat is een feest zonder snacks en muziekclips op groot scherm? Plus, er is supersnelle WiFi, zodat je iedereen op Instagram kunt laten zien hoe cool je bent.

Hoewel privéjets meestal worden gebruikt om (veel te rijke) gasten naar hun bestemming te brengen, is de jet van Five eigenlijk ontworpen om in te feesten. Het charteren van de 9H-FIVE is overigen niet goedkoop met tarieven die bij $13.000 per uur (plus extra kosten) beginnen. Maar hey, je moet maar zo denken; een privéjet kopen is nóg duurder!

Tijd voor een kleine sfeerimpressie en als je overtuigd bent dan kun je 'm hier reserveren.

Five Hotels and Resorts
Five Hotels and Resorts
Five Hotels and Resorts
Five Hotels and Resorts
Five Hotels and Resorts

Natuurlijk ook nog even wat bewegende beelden

/ / Trending vandaag

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

/ / Reacties