BIOS uitlezen...
Tatjana Šimić is vandaag 60 geworden, en zo zag deze blondine er vroeger uit Hot shots
Auteur
09/06/2023 08:04

Tatjana Šimić is vandaag 60 geworden, en zo zag deze blondine er vroeger uit


Nu hebben we in Nederland een hele lading mooie bekende vrouwen, maar er is door de jaren heen eigenlijk maar één échte zogenoemde seksbom: Tatjana Šimić. Zij is vandaag 60 geworden en dat leek ons een prima aanleiding voor een mooie trip down memory lane want potverdrie, van sommige scènes uit de film Flodder worden we nu nog wel eens zwetend wakker. Deze bijvoorbeeld.

Zo begon het ooit

Ze werd geboren op 9 juni 1963 in Zagreb, Joegoslavië (dat nu in Kroatië ligt). In 1979 verhuisde ze naar Nederland waar ze al snel werd opgemerkt. Na wat kleine acteerklusjes kwam haar grote doorbraak in 1986, in de film Flodder van Dick Maas. Nog steeds een klassieker overigens. Daar bleef het niet bij, want ook in de twee vervolgen en de televisieserie bleef ze te zien als dochter Kees.

Daarnaast brak ze ook het record van verschijningen in het blad Playboy, want daarin verscheen ze maar liefst 16 keer. 12 keer in Nederland en 4 keer in Duitsland. De iets minder jongeren onder ons zullen ook nog wel een Tatjana-kalender aan de muur hebben gehad, want die verscheen jaarlijks tussen 1994 en 2003. Het bleef echter niet bij acteren en model staan, want ze had zelfs een heuse zangcarrière! Wellicht heb je het verdrongen, maar met nummers als Chica Cubana, Can't Take My Eyes Off Of You en Santa Maria stond ze toch maar mooi in de top 40. 

Na nog wat reality- en entertainmentprogramma's gedaan te hebben staat haar carrière nu op een wat lager pitje. Dat mag ook wel als je zoveel gedaan hebt, (en als je een multimiljonair als Lex van Hessen aan de haak hebt geslagen) maar wij kijken nog even terug naar vroeger. Gewoon, omdat het kan!

In 1986, op 23-jarige leeftijd

In 1990, op 27-jarige leeftijd

In 2002, op 39-jarige leeftijd

Tatjana op d'r 60e, maar dan door AI gegenereerd

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair