19-jarige jongen in Den Haag getaserd door twee politieagenten Random
Auteur
06/06/2023 11:32

19-jarige jongen in Den Haag getaserd door twee politieagenten


Op TikTok gaat een video rond waarin een naar verluidt 18 of 19-jarige jongen door de politie in Den Haag 'uit het niets' naar de grond wordt getaserd. De filmer gooit het op ouderwets #politiegeweld, maar zoals we vaker ontbreekt het deel dat hieraan is voorafgegaan waardoor je er moeilijk een waardeoordeel aan kunt geven.

Tijdens mijn live stream is dit gebeurd, die jonge zat op een scooter. Die kale agent komt aan racen en gaat straight naar deze jonge man jah nu rijbewijs? Wtf kan je gewoon niet vragen, mag ik u papieren? Is dat zo moeilijk? Die jongen wilt het pakken uit zijn tas word op hem gericht met tazers? Eindstand gooit hij die tas nog op grond van niet schieten, kijk maar in me tas heb niks op me of bij me van wapens! Nog met zoveel man tazeren!!! Als die agenten hun werk deden was er niks aan de hand ze willen ons wegpesten hier, gaat niet gebeuren!!! We blijven hier staan lekkkkkkur wat ze ook doen!

"Waarom onze broeder zomaar werd getaserd"

Uiteraard wordt er ook op TikTok volop gespeculeerd wat er allemaal is gebeurd voordat hij begon met filmen, dus besloot 'ie een update te plaatsen waarin hij het hele verhaal uitlegt.

Ze vragen om papieren hij gooit zn tas op de grond van kijk maar heb niks is een teken van overgave, hij kon ook rennen en dat heeft hij niet gedaan! Eindstand tazeren jullie hem en bellen jullie nog 30 agenten erbij? WIJ BLIJVEN STAAN!!
@imadgarantie

Gehele verhaal van gisteren! Waarom onze broeder zomaar werd getazerd!! Ze vragen om papieren hij gooit zn tas op de grond van kijk maar heb niks is een teken van overgave, hij kon ook rennen en dat heeft hij niet gedaan! Eindstand tazeren jullie hem en bellen jullie nog 30 agenten erbij? WIJ BLIJVEN STAAN!! #spoorwijk #laak #denhaag #070 #politiegeweld #politiemisbruik #machtsmisbruik #acab #ftp #wewillneverbow #freemysoldier #oudemanstraat #fy #fyp #fypシ #foryoupage #foryou #voorjou #voorjoupagina #fypシ゚viral #share

♬ origineel geluid - ❄️ Je Maakt Geen Kans ❄️

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties