BIOS uitlezen...
Must see: de 3 populairste helpende handjes van de maand mei Random
Auteur
01/06/2023 21:03

Must see: de 3 populairste helpende handjes van de maand mei


Gefeliciteerd maatjes, het is vandaag 1 juni en dat betekent dat we ook de maand mei weer succesvol hebben uitgespeeld. We hebben ook deze keer weer gekeken naar drie artikelen die er op één of andere manier uitsprongen en we concludeerden dat het de maand van de helpende handjes is geweest. Onze advocaat Denise Rocha pakte ruim 275.000 views door anderen 's avonds te helpen, de getreiterde vrachtwagenchauffeur die werd geholpen werd 178.00 keer bekeken en de jongen die het tegen 3 anderen opnam had juist géén hulp nodig, maar maakt in één klap wel meer dan 90.000 vrienden.

1. Denise Rocha is overdag advocaat maar 's avonds...

Tegenwoordig oefent ze nog steeds haar vak uit, maar heeft ze er ook een tweede baan bij. Je raadt het al: model op die ene pagina waar ze alleen maar ventilatoren verkopen.

2. Vrachtwagenchauffeur helpen die kilometerslang door Duitser wordt getreiterd

Als je met je BMW naast een vrachtwagen blijft rijden zodat je ook de rest van het verkeer ophoudt, dan kun je er op wachten dat iemand je corrigeert.

3. Drie jochies zoeken ruzie met een andere jongen

Drie jongens lijken het gemunt te hebben op één andere jongen, maar gelukkig weet deze jongen zichzelf goed te redden. Ga ga, jullie zijn kleine spelers!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair