Nicol Kremers deelt foto's van vermeende mishandeling door Peter Gillis Shownieuws
Auteur
01/06/2023 10:44

Nicol Kremers deelt foto's van vermeende mishandeling door Peter Gillis


Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat ons Petertje zich op dinsdag 29 augustus in Den Bosch bij de politierechter voor de mishandeling van zijn toenmalige vriendin Nicol Kremers moet verantwoorden.

De vermeende mishandeling vond vorig jaar plaats op vakantiepark Prinsenmeer waar Peter Gillis Nicol in haar rug en neus zou hebben gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen en aan haar oor, armen en haren zou hebben getrokken. In eerste instantie werd dit altijd als fake news bestempeld (CODE ROOD!!!1) en werd de aanklacht later ook weer ingetrokken, maar nu ze in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa zo slecht wordt neergezet heeft ze klaarblijkelijk alsnog besloten om aangifte te doen.

Nicol stuurt foto's naar Shownieuws

Gisteravond heeft ze foto's van de vermeende mishandeling naar Shownieuws gestuurd, waarop te zien is dat ze een gehavend gezicht heeft en onder de blauwe plekken zit. Of dit daadwerkelijk het resultaat van Peters opvliegende karakter is zal de rechter eind augustus moeten bepalen.

De nieuwe wending in de mishandelingszaak van Peter Gillis

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties