21-jarig slachtoffer Solid Grooves-festival had niets met vechtpartij te maken Nieuws
Auteur
30/05/2023 17:33

21-jarig slachtoffer Solid Grooves-festival had niets met vechtpartij te maken


De man die afgelopen weekend bij het Solid Grooves festival na een steekpartij om het leven kwam is de 21-jarige Jimmy Schepers uit Diemen. De twee andere slachtoffers zijn mannen van 22 en 24 uit Nieuwegein en Amsterdam, zij verkeren buiten levensgevaar. Op de beelden die rondgaan is te zien hoe twee groepen elkaar te lijf gaan en één jongen een mes trekt. Op basis van getuigenverklaringen kon de politie twee 20-jarige Amsterdammers aanhouden op het festivalterrein.

Dat er qua beveiliging het een en ander niet goed is gegaan wordt wel duidelijk dankzij verschillende reacties op Instagram.

Ik heb mijn bevindingen doorgegeven aan de politie. Bizarre taferelen daar! Ik werd niet gefouilleerd, mijn tas werd niet eens open gedaan, toen ik daar wat van zei werd mij zelfs gezegd snel door te lopen, grimmige sfeer in de hoek waar het voorval gebeurde, daar was geen enkele beveiliging, de beveiliging die daar achter het hek stond buiten het terrein liet gewoon mensen binnen komen, deed hekje open en hup, berovingen, mensen achter de bar bedreigd, en bizarste van alles.. tijdens de reanimatie in de hoek naast de dj’s ging het festival gewoon door!!

Acteur Tygo Gernardt plaatst oproep

Acteur Tygo Gernardt blijkt goed bevriend met de familie van Jimmy te zijn en noemt hem zijn klein broertje. "Ik ben zo geschrokken. Ik noemde Jimmy altijd mijn lieve kleine broertje, dat ik ken omdat ik eigenaar ben geweest van het restaurant dat nu van zijn familie is. Ik heb mijn aandeel vier jaar geleden verkocht".

De video die meteen rondging

Beelden vanuit een andere hoek

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties