Ingewikkeld: transvrouw Dylan Mulvaney blijkt lesbisch of toch gewoon hetero te zijn Nieuws
Auteur
31/05/2023 09:03

Ingewikkeld: transvrouw Dylan Mulvaney blijkt lesbisch of toch gewoon hetero te zijn


Mocht je niet weten wie Dylan Mulvaney is dan praten we je graag even bij, want deze man besloot ruim een jaar geleden om als vrouw door het leven te gaan en haar hele transitie vast te leggen. Hoe dat er uitziet? Nou, zo ongeveer.

Boze Amerikanen

Zoals wel vaker anno nu kreeg Dylan verschrikkelijk veel aandacht omdat genders tegenwoordig nou eenmaal extreem belangrijk zijn en dat leidde tot veel ophef, vooral onder de zogenaamde conservatieven die vonden dat Dylan zichzelf volledig belachelijk maakte en de rest van de Amerikaanse media haar serieus leek te nemen. Zo werd ze door Bud Light opgepikt om reclame voor het biermerk te maken, maar dat bleek niet het allerbeste idee ooit. Het bier bleef op veel plekken in het schap liggen en de aandelen knalden met zo'n 15% omlaag. Toch pijnlijk.

Hoe dan ook, haar laatste wapenfeit (al is de video al ruim een jaar oud) is een nieuwe coming out: ze is lesbisch. Oftewel, ze valt op vrouwen, oftewel ze is eigenlijk toch gewoon heteroseksueel of weten wij ook hoe het allemaal werkt. Vooral haar ouders waren geschokt zegt ze, aangezien ze de afgelopen 10 jaar al uit de kast kwam als homoseksueel, queer, non-binair én transgender. Kan natuurlijk ook gewoon dat die ouders het inmiddels ook wel een beetje beu zijn, want Dylan heeft het ook al in haar hoofd gehaald om zwanger te raken. Misschien wordt het eerst tijd voor een lesje biologie.

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties