Juicekanaal RealityFBI: 'Didi Shanna zet onder invloed Utrecht op stelten' Shownieuws
Auteur
30/05/2023 12:31

Juicekanaal RealityFBI: 'Didi Shanna zet onder invloed Utrecht op stelten'


Inmiddels zijn Bram Krikke en Didi Shanna al ruim 1,5 jaar uit elkaar nadat ze tot de conclusie kwamen dat ze "een ander labeltje op hun relatie moeten plakken". Brammetje is inmiddels alweer een tijdje blij met model Robin Holzken, maar over Didi gaan de laatste tijd regelmatig wat geruchten rond dat ze niet helemaal lekker in d'r vel zou zitten.

Vanochtend om 11 uur stond didi Shanna voor het huis van onze buren. Ze was totaal onder invloed en deed heel raar en agressief. Ze schijnt GHB-verslaafd te zijn. Mijn huisgenoten dachten dat het een random junk was. Haar vriend (de jongen in de video) heeft de politie gebeld. Die kwamen opdagen met de ambulance. Ze is toen afgevoerd en ze hebben uitvoerig haar auto bekeken. We denken dat ze onder invloed heeft gereden. De politie heeft bij een random huis aangebeld om te vragen of ze mocht plassen. [...] Toen daarna is ze afgevoerd door de ambulance. Ze leek helemaal verward. Een ander huis heeft video's gemaakt en die stuur ik hieronder. Ze is nu vrij en doet alsof er niets aan de hand is, heel apart. Er gaan video's nu rond op whatsapp over haar.

Zelf ontkent Didi dat zij het op de video is, maar de vaak goed ingevoerde mensen van RealityFBI hebben zo hun twijfels. 🧐

Op TikTok is alles nog lekker stabiel

tiktok@didishanna

/ / Check dit ook even

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties