Freek Vonk shockeert volgers met update over de groeiende larven in zijn been Shownieuws
Auteur
28/05/2023 13:31

Freek Vonk shockeert volgers met update over de groeiende larven in zijn been


Wellicht dat je hebt meegekregen dat prof. dr. Freek Vonk bijna twee maanden geleden een drietal parasieten uit Costa Rica mee naar huis heeft genomen, maar in tegenstelling tot normale mensen heeft hij besloten om ze lekker te laten zitten. We zijn inmiddels een tijdje verder, dus is het de hoogste tijd voor een baby-update.

Ik zit nu op 55 dagen na de ‘’bevruchting’, en laat ik het met goede nieuws beginnen: alle drie de baby’s gaan nog steeds ontzettend goed!! Kwik, Kwek en Kwak zijn flink gegroeid!!! Een stuk dikker en groter!! Ze zitten overduidelijk in het laatste stadium! Het slechte nieuws is dat ze regelmatig een héél stuk meer pijn doen dan in het begin!! Dit op compleet willekeurige momenten (tijdens mijn slaap, op een vliegveld, tijdens het eten, etc) en het voelt dan alsof iemand ineens BAM een paar hete naalden in mijn been steekt!

Natuurlijk ook met een video van de premature schatjes.

instagram/freekvonk

Voor de liefhebbers; de rest van het bijschrift.

Soms duurt het wel een kwartier voordat ‘t ophoudt, maar het duurt (gelukkig) nooit langer dan dat. Het grappige is wel weer dat iedereen om me heen zich telkens rot schrikt wanneer ik weer INEENS (vanuit het niets!) in de lucht spring van de pijn (vaak scheldend)!! Ik reis nu voor opnames van ‘Freeks Wilde Wereld’ (Zapp/VPRO) door Indonesië, en gisteravond brak er na het duiken wel even een kleine lichte paniek uit hier. Twee van de drie larven staken namelijk behoorlijk uit mijn been (zie de een-na-laatste foto!), wat een teken kan zijn dat ze ‘geboren’ gaan worden!! WIJ IN REP EN ROER! We hopen natuurlijk precies dat éne shot te kunnen filmen dat ze uit mijn been kruipen, maar dat is nagenoeg onmogelijk omdat je geen idee hebt wanneer ze eruit kruipen én omdat je er echt helemaal NIKS van voelt (de larven pompen je helemaal vol met pijnstillers)! Wij dachten meteen, NEE DIT IS TE VROEG!, we verwachten ze pas over enkele weken! Cameraman lange Ivo (@cameraivo) heeft meteen iets in elkaar geflanst met een massagetafel, kussens, duiklampen, een fototoestel én verschillende lenzen om het uitkomen te kunnen filmen (zie laatste foto!). Maar uiteindelijk gingen de twee larven echter toch weer terug in hun holletjes. VALS ALARM!! Maar één ding is zeker, het duurt niet heel lang meer, en vanaf nu houden we het STRAK in de gaten, en de larven hebben ‘huisarrest’! Zodra ze weten hoe het is om lief te spelen, mogen ze naar buiten komen! Hopelijk pas over een week, als we terug zijn in Nederland!!! 

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties