En de award voor "minst verhullende jurk tijdens het Cannes Film Festival" gaat naar Irina Shayk Hot shots BSR Agency
Auteur
23/05/2023 18:01

En de award voor "minst verhullende jurk tijdens het Cannes Film Festival" gaat naar Irina Shayk


Het filmfestival van Cannes, dat dit jaar voor de 76e keer wordt gehouden (en eerder deze week werd opgeschrikt door een activist), is wereldwijd het meest beroemde filmfestival dat er maar bestaat. Niet zo gek dus dat de gehele filmwereld daar te vinden is: van regisseurs tot acteurs en alles daar tussenin. Zo kwamen we daar ook het Russische topmodel Irina Shayk tegen, en hoe.

Nu zul je zeggen, Irina Shayk, wat moet die op een filmfestival? Nou, deze dame kan dan wel het meest bekend zijn van haar modellenwerk (en dan in het bijzonder haar samenwerking met het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi sinds 2007 en haar covershoots voor Vogue, Elle, GQ en Sports Illustrated), maar deze 36-jarige ex van Cristiano Ronaldo houdt er ook een bescheiden acteercarrière op na. Zo was ze te zien in "Hercules" (2014) en wat televisieseries en zodoende reisde ze ook af naar het festival.

Daar viel ze nogal op door haar kleding, of beter gezegd, door het gebrek aan. Naast haar lingeriesetje had ze namelijk slechts een jurk van muggengaas aangetrokken. Kijkt u even mee?

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Haar andere jurk mocht er ook wezen

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair