Marcel van Roosmalen: "Wilfred Genee stond te schreeuwen na de uitzending" Shownieuws
Auteur
23/05/2023 12:01

Marcel van Roosmalen: "Wilfred Genee stond te schreeuwen na de uitzending"


Een nieuwe dag en natuurlijk ook weer een nieuw relletje in tv-land. De ongemakkelijke discussie tussen Rene van der Gijp en Marcel van Roosmalen van afgelopen vrijdagavond heb je wellicht wel voorbij zien komen, maar dat verhaal heeft natuurlijk ook weer een staartje gekregen.

In de podcast 'Weer een dag' van Van Roosmalen en Groenteboer werd er nog even uitgebreid teruggeblikt op deze uitzending en vertelt Marcel dat hij vanuit het niets werd aangevallen:

Gijp begon vanuit het niets in één keer te schreeuwen. Eerlijk gezegd: ik wist niet waarover het ging. Het ging over Groenteboer zeggen en dat ik daar niet tegen zou kunnen. Ik kwam er eigenlijk helemaal niet tussen

Zoals je in de uitzending hebt kunnen zien wist Van Roosmalen niet precies waar deze geagiteerde reactie ineens vandaag kwam, maar achteraf wist 'ie het weer.

Het is zoiets geks als je dat meemaakt. Je voelt je gewoon aangerand op die kruk. Je kunt ook nergens heen. Ik had ze dat boek naar de kop moeten slingeren. Ik was er hélemaal klaar mee. Ik vind Wilfred de grootste idioot

Eindstand: de kans is niet zo heel groot dat we Marcel van Roosmalen daar nog als vaste VI-gast aan zien schuiven, maar het blijft natuurlijk televisie dus als er weer wederzijdse belangen zijn dan worden ze vast allemaal weer opgetrommeld en zijn het weer beste vrienden van elkaar!

René van der Gijp reageert op de discussie

Luister de hele podcast 'Weer een dag' hier terug

/ / Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties