BIOS uitlezen...
Megan Fox domineerde de rode loper bij de Sports Illustrated: Swimsuit release party Shownieuws BSR Agency
Auteur
19/05/2023 13:04

Megan Fox domineerde de rode loper bij de Sports Illustrated: Swimsuit release party


Om de publicatie van de jaarlijkse 'Swimsuit Issue' te vieren vond het jaarlijkse Sports Illustrated-feestje gisteravond in New York plaats en de Swimsuit 2023 Issue Release Party was deze keer in het Hard Rock Hotel. Deze speciale editie van het tijdschrift Sports Illustrated is sinds 1964 elk jaar in februari gepubliceerd en is een van de meest bekende edities van het tijdschrift.

Feestje voor bekend Hollywood

Deze feestelijke gebeurtenis biedt een kans voor alle betrokkenen - waaronder de modellen, fotografen, redacteurs en andere personeelsleden - om hun harde werk te vieren. Tout bekend Hollywood was natuurlijk van de partij, dus laat het maar aan de 37-jarige - die er ondertussen als 47 uitziet - Megan Fox over om haar Sports Illustrated: Swimsuit cover te overtreffen met deze doorschijnende jurk.

Ze was daar overigens wel met haar vent 'Machine Gun Kelly' ondanks alle geruchten over een mogelijke breuk tussen de twee. Megan hintte er in februari op door foto's van haar verloofde van haar Instagram-account te verwijderen en een cryptisch bijschrift te plaatsen.

Alleen de tijd zal uitwijzen of ze weer goed bij elkaar komen, maar het lijkt op dit moment vrij onwaarschijnlijk [...] Er zijn punten geweest waarop ze niet spraken, zo erg was het

Op het feestje achteraf zouden de twee niet meer samen zijn gezien, dus waarschijnlijk waren het gewoon een aantal foto's voor de bühne.

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Ook interessant

Ook interessant

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair