BIOS uitlezen...
Oh Oh Cherso-stelletje Roos en Vincent na 13 jaar uit elkaar omdat hij buiten de pot snipert Shownieuws
Auteur
18/05/2023 11:16

Oh Oh Cherso-stelletje Roos en Vincent na 13 jaar uit elkaar omdat hij buiten de pot snipert


Even een updateje uit showbizzland voor de mensen die vroeger ook zo ontzettend hebben genoten van de kansloze avonturen uit het tv-programma Oh Oh Cherse waarin 8 jongeren uit Den Haag en Scheveningen op vakantie naar Chersonissos werden gestuurd.

BSR Agency

Ken je ze allemaal nog?

Barbie, Sterretje, Elize, Kabouter, Matsoe Matsoe, Jokertje én natuurlijk Little Princess en Sniper van Oh Oh Cherso. Die laatste twee ontmoetten ontmoetten elkaar tijdens de opnames van de realityserie in 2010, maar nu heeft Roos bijna dertien jaar later bekendgemaakt dat ze uit elkaar zijn vanwege een vermeende affaire. Het zal ook eens niet hè.

Altijd weer die juicechannels

Roos laat nu op Instagram weten dat zij en Vincent uit elkaar zijn nadat er op social media het gerucht rondging dat personal trainer Vincent een affaire zou hebben met een klant van hem.

Liefde overwint altijd. Onze liefde niet. Ik weet er al een tijdje van en hierdoor zijn Vincent en ik niet meer samen. Het is voorbij.

Op zich nog steeds best een prestatie om 13 jaar bij elkaar te blijven als je toen zo bekend was. Maar goed: "It's over" en dooorrrrr!

Nog meer interessants

Nog meer interessants

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair