BIOS uitlezen...
Ruud de Wild haalt keihard uit naar Gerard Joling: "Wat een leugenaar!" Shownieuws
Auteur
17/05/2023 10:02

Ruud de Wild haalt keihard uit naar Gerard Joling: "Wat een leugenaar!"


Over het algemeen is Gerard Joling een graag geziene gast in talkshows, want met hem erbij wordt elk programma onvoorspelbaar. Zo was hij afgelopen vrijdag te gast bij Jinek, waar hij even van leer trok tegen de realitysoap van Ruud de Wild en Olcay Gulsen. Daar kijkt geen hond naar, en dat was volgens Gerard niet zo gek. De hele handel was volgens hem gescript en vooral Ruud was onfris om naar te kijken, al was dat altijd zo want dat was zijn persoonlijke smaak.

Mag natuurlijk, maar het geeft toch wel een kleiiiiin beetje te denken dat ome Joling een tijdje daarvoor te gast was in Ruuds radioprogramma waarin hij Ruud complimenteerde over zijn uiterlijk en hem later zelfs uitnodigde voor zijn verjaardag... Ergo conclusio: alles om die plaat op de radio te krijgen, iets dat op Radio 2 waarschijnlijk nu niet meer gaat gebeuren.

Instagram/ruuddewild

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties