Ophef over Amerikanen die hun kinderen meenemen naar expliciete dragqueen-shows Nieuws
Auteur
15/05/2023 13:02

Ophef over Amerikanen die hun kinderen meenemen naar expliciete dragqueen-shows


Anno 2023 zijn dragqueens haast de gewoonste zaak van de wereld. Ze schitteren in televisieprogramma's als 'Make Up Your Mind', lezen aan je kinderen voor, allemaal leuk en aardig. Iedereen die het daar niet mee eens is is een xenofoob, een transfoob of een andere foob want volgens de woke-gemeenschap is er helemaal niks seksueels aan drag en is het een kunstvorm.

Houd dat even in je achterhoofd tijdens het bekijken van de volgende video, genomen op RuPaul's DragCon in Los Angeles, dat afgelopen weekend werd gehouden.

Niks seksueels, of toch wel?

Nu kan het wellicht aan ons, en aan de vele Twitterreacties van mensen liggen, maar mannen die zich uitdossen als goedkope prostituees, vrouwen die halfnaakt rondlopen en muziek die non-stop "I'm horny all night long" door de speakers knalt geeft ons toch wel een hééééél klein vermoeden van een bijzonder lichte seksuele ondertoon waarmee je niet direct kinderen zou associëren, ook al is dat niet woke en inclusief. Uiteraard geldt dat niet voor alle shows en mensen die daar te zien waren en zal het merendeel van de drag queens inderdaad voor de kunstvorm gaan, maar dit schetst toch wel een iets ander beeld.

Eenzelfde ophef is er over een evenement in München, waarbij dragqueens volgende maand aan kinderen vanaf 4 jaar zullen gaan voorlezen. De line-up? Vicky Voyage, tevens de organisator, en een Oostenrijkse queen genaamd Eric Big Clit. We herhalen het even voor de slechthorenden achter in de zaal: Eric Big Clit. Meerdere politici hebben hierover hun zorgen geuit maar die worden door de burgemeester weggewuifd als overdreven.

Aparte drinkfles

Ook interessant

Ook interessant

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair