Ophef rondom Eloise van Oranje in badpak: "Dit is wel de grens!" Shownieuws
Auteur
12/05/2023 11:03

Ophef rondom Eloise van Oranje in badpak: "Dit is wel de grens!"


Er is weer een gedoetje, en dit keer is gravin Eloise van Oranje het middelpunt. Jeweetwel, de "gravinfluencer" die met haar half miljoen volgers op socials een leuk potje meedoet in de wondere wereld van de influencers. Maar wat heeft ze dan gedaan om deze ophef te verdienen? Is ze stomdronken in haar auto gespot? Heeft ze puppies geslagen? Heeft ze arme mensen uitgelachen? Nee, ze is op televisie verschenen... in een badpak.

Ja, ga rustig even zitten om bij te komen want dit is inderdaad wel een héél heftige misdraging. In het tv-programma 'Het Perfecte Plaatje' was ze voor een fotoshoot te zien in badkleding en potdorie, daar waren sommige mensen wel van over hun theewater. In elk geval tv-recensente Angela de Jong en royaltykenner Jeroen Snel, die nu al aangeeft dat dit de grens is. Nou Jeroentje, misschien kun je haar socials beter even mijden want daarin trekt ze gerust een bikini aan. En waarom ook niet?

Mooi man. Nog geen 20 jaar geleden vlogen de blote snoeptafels je om de oren in Fa-reclames, nu hebben we het over dat de grens is bereikt omdat er iemand een badpak draagt. Hele dikke zucht.

OPHEF

Welkom op haar TikTok

TikTok/everyprofilenameistaken

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties