Creepy foto's en video: verlaten uitvaartcentrum in New York vastgelegd door urban explorer Ben James Random
Auteur
06/05/2023 20:06

Creepy foto's en video: verlaten uitvaartcentrum in New York vastgelegd door urban explorer Ben James


Ben James is een 35-jarige Britse "Urban Explorer" die zijn enge bezoekjes aan verlaten kerken, ziekenhuizen en uitvaartcentra deelt met zijn volgers op TikTok en Instagram. Onlangs stuitte hij op een verlaten uitvaartcentrum (lees: huis) in New York.

Het huis is in 2019 verlaten door de begrafenisondernemer, die er zeker van was dat de geesten in het huis het op hem gemunt hadden. Volgens omwonenden zou hij midden in de nacht zijn vertrokken en er is tot op heden nooit meer iets van hem vernomen.

Bij het verkennen van het vervallen gebouw ontdekte Ben een lijkkoets, balsemgereedschap en de achtergelaten dozen met menselijke as. Een Amerikaanse vlag lag over een tafel die bedekt was met oud bloed, wat herinnerde aan de begrafenis van een veteraan uit het leger. Een gegraveerde grafsteen voor een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog stond stof te vergaren buiten de begrafenisonderneming. Ook lagen er op verschillende plekken bloedspetters op de vloer, wat vragen opriep over de behandeling van de overledenen.

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Creeeepy video

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties