Paniek: gast Op1 ligt gewond op de grond na val, presentatrice doet live verslag TV
Auteur
03/05/2023 09:17

Paniek: gast Op1 ligt gewond op de grond na val, presentatrice doet live verslag


Nu is Op1 over het algemeen niet écht het programma waar de meest heftige discussies en gebeurtenissen plaatsvinden, maar gisteravond was toch wel een gedenkwaardige uitzending. Niet vanwege de onderwerpen of de spraakmakende interviews, maar vanwege een gast die tijdens de show onderuit ging en bloedend op de grond lag. Ze stapte blijkbaar nét naast het podium waarna ze viel en een neuswond opliep. Presentatrice Margje Fikse wist niet wat ze ermee aan moest en deed maar live verslag van het voorval.

Ondertussen is hier wat consternatie in de studio, want een van de gasten is gevallen en het gaat niet goed. Ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen. Ze wordt nu op dit moment overeind geholpen. Ze is aan het bloeden en het gaat echt niet goed, terwijl wij toch… [...] Mevrouw wordt op dit moment weggehaald, want ze moet echt even geholpen worden en overeind worden geholpen en alle andere gasten zijn daar ook mee bezig. O, dit is wel echt heel erg vervelend. Kun je het aan, Geertjan, om over jouw documentaire te praten terwijl dit gebeurt?

De gast in kwestie was Corlien Doodkorte, die kwam praten over hoe ze genezen was van Parkinson door te bidden. Misschien is een extra weesgegroetje nu wel handig, al bleef het bij die neus- en een schaafwond.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties