Delen is lief

Email

Paniek: gast Op1 ligt gewond op de grond na val, presentatrice doet live verslag

Nu is Op1 over het algemeen niet écht het programma waar de meest heftige discussies en gebeurtenissen plaatsvinden, maar gisteravond was toch wel een gedenkwaardige uitzending. Niet vanwege de onderwerpen of de spraakmakende interviews, maar vanwege een gast die tijdens de show onderuit ging en bloedend op de grond lag. Ze stapte blijkbaar nét naast het podium waarna ze viel en een neuswond opliep. Presentatrice Margje Fikse wist niet wat ze ermee aan moest en deed maar live verslag van het voorval.

Ondertussen is hier wat consternatie in de studio, want een van de gasten is gevallen en het gaat niet goed. Ik weet even niet hoe wij dat nu gaan oplossen. Ze wordt nu op dit moment overeind geholpen. Ze is aan het bloeden en het gaat echt niet goed, terwijl wij toch… [...] Mevrouw wordt op dit moment weggehaald, want ze moet echt even geholpen worden en overeind worden geholpen en alle andere gasten zijn daar ook mee bezig. O, dit is wel echt heel erg vervelend. Kun je het aan, Geertjan, om over jouw documentaire te praten terwijl dit gebeurt?

De gast in kwestie was Corlien Doodkorte, die kwam praten over hoe ze genezen was van Parkinson door te bidden. Misschien is een extra weesgegroetje nu wel handig, al bleef het bij die neus- en een schaafwond.

ARJ a -e video/*.*

Adblocker gedetecteerd

Hierdoor kan de video mogelijk niet afspelen. Schakel 'm uit en refresh de pagina!

Waarschuwing: expliciete content

klikken = kijken op eigen risico

Reclamevrij video's gluren?

Ads voor video's is niet echt ideaal, maar als je een gratis account aanmaakt en inlogt, heb je daar geen last meer van. Of, download onze app voor iOS of Android 💪

Artikel delen

Embed code

Veel besproken

Topreactie (+)

gewoon ef netjes een even geduld aub in beeld gooien, net zoals vroeger, ga je toch niet door met uitzenden, wat een onrespectloos uitzendgedrag

Reacties ()

Skoften app

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail