BIOS uitlezen...
Roddelpraat claimt foto van 'doorgesnoven Nicol Kremers tijdens Koningsnacht' te hebben Shownieuws
Auteur
27/04/2023 11:31

Roddelpraat claimt foto van 'doorgesnoven Nicol Kremers tijdens Koningsnacht' te hebben


Een nieuwe week en dus ook weer nieuwe roddels over de ex-vriendin (mag dat eigenlijk nog wel?) van Peter Gillis. Eerder deze week ging er al een compromitteerde video van Nicol Kremers rond die op de Kamasutrabeurs stond, waarbij een 'collega' op de achtergrond iets via haar neus zou wegwerken. Dat leek behoorlijk vergezocht maar nu Roddelpraat een foto van een 'doorgesnoven Nicolleke' heeft gepubliceerd, zet het je toch enigszins aan het denken.

Onze grote vriendin Nicolleke was in Eindhoven op stap in een café, waar ze heerlijk een paar lijntjes gesnoven heeft. In het café heeft een tipgever van ons haar zien snuiven [...] Op de foto is te zien hoe dronken ze is en dat ze nog wat wit poeder onder haar neus heeft zitten, zou dit poedersuiker zijn geweest? Ik denk het toch zeker niet, Nicolleke houdt wel van een wilde nacht

Oh no, oh no, oh no no no no no 🤭

Zoals je op deze haarscherpe (*kuch*) foto precies helemaal niets kunt zien - behalve dat ze een drankje in d'r hand heeft, wat niet heel verrassend is op Koningsnacht - is dat best een gewaagde uitspraak.

Roddelpraat.nl

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties