BIOS uitlezen...
Aandachtsvragende TikTokker in tranen omdat ze andermans boodschappen niet mag betalen Random
Auteur
25/04/2023 18:02

Aandachtsvragende TikTokker in tranen omdat ze andermans boodschappen niet mag betalen


Een nieuwe dag, een nieuw gedoetje op TikTok. Het is namelijk al een paar jaar een hype om puur voor de views een zogenaamde 'goede daad' te verrichten door iemand geld of spullen te geven. Lekker barmhartig, lekker feelgood, lekker allemaal kijken naar wat voor goed persoon ik wel niet ben! Daarmee wordt natuurlijk goed geld verdiend, want views, en dus is dat allemaal zo hypocriet als de pest. Vandaag gaat de 'meest sneue persoon van de dag-award' dan ook naar TikTokster Amelia Goldsmith, die ook op deze hypetrain wilde springen. Geheeeeel vrijblijvend, puur uit de goedheid van haar hart en heus echt niet om de clicks en de views en de likes! Vandaar dat ze de actie ook volledig filmt natuurlijk. Kuch.

Hoe dan ook, het leek haar een goed idee om andermans boodschappen te betalen om op die manier iemands dag een stukje op te vrolijken. Dat deed ze echter in de Londense wijk Balham, waar voornamelijk rijke yuppen wonen, en het resultaat laat zich raden: er was niemand die zich voor haar TikTok-karretje wilde laten spannen. Oftewel, een jankende Goldsmith die dáár uiteraard ook weer een video mee maakte die ironisch genoeg haar best bekeken video tot zover is geworden. Zucht. Verbod op influencers when?

TikTok/millyg_fit

Challenges op social media

Dit soort acties komen wel vaker voor op social media, want alles voor de aandacht natuurlijk. Dat mensen daar héél ver in gaan bleek in het verleden wel uit een aantal levensgevaarlijke challenges die de revue al zijn gepasseerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

1. Tide Pod Challenge: Dit was een uitdaging waarbij deelnemers een wascapsule van het merk Tide in hun mond stopten en deze vervolgens opaten of probeerden op te eten. Dit kan echter ernstige gezondheidsrisico's veroorzaken omdat de wascapsule schadelijke chemicaliën bevat.

2. Bird Box Challenge: Deze uitdaging was geïnspireerd op de Netflix-film "Bird Box", waarbij deelnemers met een blinddoek op geblinddoekt rondlopen en proberen dagelijkse taken uit te voeren zoals koken of autorijden. Dit kan echter leiden tot ernstig letsel of zelfs de dood.

3. Choking Challenge: Dit is een uitdaging waarbij deelnemers zichzelf of anderen proberen te wurgen om een ​​tijdelijke roes te ervaren. Dit kan echter leiden tot zuurstofgebrek in de hersenen en permanente hersenschade of zelfs de dood veroorzaken.

4. Blue Whale Challenge: Deze uitdaging is een online spel waarbij deelnemers worden uitgedaagd om een ​​reeks gevaarlijke taken uit te voeren, zoals het snijden van hun arm of het bekijken van enge video's. Deelnemers worden aangemoedigd om aan het einde van de uitdaging zelfmoord te plegen.

5. Fire Challenge: Dit is een uitdaging waarbij deelnemers zichzelf in brand steken voor de camera. Dit kan ernstige brandwonden en permanente littekens veroorzaken.

Ook interessant

Ook interessant

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties