Eus maakt naar aanleiding van prestatie Sifan Hassan heerlijke opmerking over Turkse hardlopers TV
Auteur
25/04/2023 11:33

Eus maakt naar aanleiding van prestatie Sifan Hassan heerlijke opmerking over Turkse hardlopers


Bij de uitzending van Vandaag Inside gisteravond, waarin Eus weer eens te gast was, ging het uiteraard even over de bizarre winst van Sifan Hassan op de marathon van Londen. Ze deed voor het eerst mee, verpletterde het Nederlandse record met ruim 4 minuten en had volgens René van der Gijp onderweg rustig nog een hapje kunnen eten.

Eus bleek niet zoveel met hardlopen te hebben, maar na de vraag van Johan of er Turkse hardlopers zijn kwam hij wel weer heerlijk uit de hoek.

Wie is Sifan Hassan?

Sifan Hassan is een Nederlandse atlete van Ethiopische afkomst, geboren op 1 januari 1993. Ze is gespecialiseerd in langeafstandslopen, middellange afstanden en cross-country. Ze heeft talloze medailles gewonnen op verschillende grote evenementen, waaronder Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen en Europese Kampioenschappen. In 2021 verbrak ze het wereldrecord op de 10.000 meter bij de vrouwen, en nu mogen de marathons er dus ook aan geloven.

De volledige aflevering

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties