Bizarre prijzen op festival Coachella: 58 EURO voor 2 burrito's en 2 koffie Random
Auteur
20/04/2023 12:59

Bizarre prijzen op festival Coachella: 58 EURO voor 2 burrito's en 2 koffie


Het Coachella Valley Music and Arts Festival, bij ons beter bekend als 'Coachella', is een jaarlijks evenement dat muziekliefhebbers en kunstenaars van over de hele wereld naar de zonnige woestijn van Indio, Californië, lokt. Sinds de oprichting in 1999 heeft het festival zich gevestigd als een van de meest iconische en gewilde muziekevenementen ter wereld.

Weekendticket of toch VIP?

Dat merk je niet alleen vanwege alle beroemde artiesten die er (willen) optreden, maar ook omdat je over de celebrities en influencers struikelt die heel graag willen laten weten dat ze er ook zijn. Voordat je er überhaupt bent zul je wel even in de buidel moeten tasten, want voor een weekendticket mag je zo'n € 500,- neertellen en een VIP-ticket kost je een slordige € 968,-.

Er gaan nu op TikTok video's rond waarin mensen zich verbazen over de astronomische bedragen die ze voor eten en drinken moeten aftikken. Een aantal voorbeelden:

  • Dubbele wodka met Red Bull € 24,-
  • Curly fries met chili en kaas € 22,-
  • BBQ mac and cheese: € 20,-
  • Chicken tenders met patat: € 17,-
  • 3 drankjes: € 71,-

Het is niet de eerste keer dat we ons over superhoge rekeningen verbazen, maar hey; jij kunt tenminste wel zeggen dat je op Coachella bent geweest!

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair