BIOS uitlezen...
Het legendarische Winamp is terug, maar helaas niet zoals we gehoopt hadden Tech
Auteur
19/04/2023 14:02

Het legendarische Winamp is terug, maar helaas niet zoals we gehoopt hadden


Ahhh, dat heerlijke moment dat je je MSN Messenger aanslingerde om te zien wie er online waren, de UH-OH's van ICQ je om de oren vlogen en je keihard "Winamp. It really whips the llama's ass!" door je Sound Blaster hoorde knallen: genieten! Ouwehoeren met je vrienden en ondertussen lekker je van Kazaa en Limewire gedownloade MP3's luisteren tijdens het huiswerk maken. Helaas is MSN Messenger een stille dood gestorven, zit er geen hond meer op ICQ maarrrr er is ook goed nieuws: Winamp is terug!

Anders dan anders

Helaas is het niet meer zoals bovenstaande foto, maar moeten we het nu doen met iets dat lijkt op een Spotify-player met een Winamp-logootje. Sterker nog, dat is het eigenlijk ook want aangezien Winamp geen eigen streamingdienst heeft zul je het nog met de concurrenten moeten doen. Wat ze wel bieden? Fanzones! Voor een paar euro per maand krijg je per artiest toegang tot exclusieve muziek/content en steun je de artiest in kwestie. Oftewel: ze hebben een eigen variant van Patreon of zelfs die ene site voor fans ingebouwd. Baanbrekend. Eens zien hoe het geheel er uitziet en wat ze er zelf over te zeggen hebben.

De player

Dit zeggen ze er zelf over

Geen doorslaand succes

Dat mensen hier niet echt op zitten te wachten blijkt wel uit de reacties want die zijn unaniem negatief. Tijd voor een kleine bloemlezing, en wij houden het voorlopig wel even bij het origineel. 

<3

Ook interessant

Ook interessant

👀 Gezocht: parttime webredacteur die het (nog) beter kan dan wij. Heb je tijd over? Stuur ons een mailtje.
Meer over
Delen

Reacties

Reacties