De 28-jarige Marie Temara is ruim 1 meter 80 lang en vindt het lastig om een partner te vinden Random BSR Agency
Auteur
16/04/2023 14:08

De 28-jarige Marie Temara is ruim 1 meter 80 lang en vindt het lastig om een partner te vinden


Marie Temara, een vrouw van ruim 1 meter 80 lang uit Florida, werd vanwege haar lengte altijd gepest op school omdat ze vrijwel altijd de grootste was, maar vertelt ook dat daten bijna onmogelijk is tegenwoordig. Veel mannen hebben moeite met haar lengte, en zij heeft weer moeite om fatsoenlijke kleding en schoenen te vinden die bij haar passen. Ze wil het stigma dan ook doorbreken dat mannen altijd langer moeten zijn in een relatie.

Maar, we gaan geen zielig verhaal vertellen over alle nadelen van haar lengte, want er zijn natuurlijk ook genoeg voordelen van lang zijn. Los van het feit dat ze er goed uitziet, sta je ook nooit tegen iemand z'n dikke nek aan te kijken tijdens een concert, heb je meer overzicht in een drukke winkelstraat, kun je er je voordeel uithalen bij sporten als basketbal en volleybal en zijn lange mensen over het algemeen toch meer zelfverzekerd dan kleine mensen. Als klap op de lange vuurpijl laat onderzoek zien dat lange mensen ook nog eens minder kans hebben op hartaandoeningen en diabetes.

En, laten we vooral niet vergeten dat het bést handig kan zijn als je de plafondventilator een trap kan geven.

BSR / IG/marietemara

Of je sleutels kwijt bent op de koelkast

BSR / IG/marietemara

Dagelijkse uitdagingen

In het dagelijkse leven loopt ze wel regelmatig tegen dingen aan (figuurlijk gesproken dan). De meeste dingen zijn namelijk gemaakt voor mensen van gemiddelde lengte, dus dingen als auto's, vliegtuigen, achtbanen, deuropeningen, douchekoppen, toiletten, bedden en andere huishoudelijke apparaten zijn bijna altijd te klein voor d'r. 

Maar ze krijgt ook veel complimenten over d'r lange benen:

Ik krijg nu ook over het algemeen positieve opmerkingen over mijn lengte en veel kleine koningen prijzen me voor mijn lange benen, ze noemen me' mama lange benen.

En wij begrijpen wel waarom. Enkele foto's hieronder!

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

/ / Trending vandaag

Meer over
Delen

/ / Reacties