22-jarige Kinechan uit Brazilië heeft al meer dan $250.000 aan cosplay-outfits uitgegeven Lifestyle BSR Agency
Auteur
13/04/2023 08:02

22-jarige Kinechan uit Brazilië heeft al meer dan $250.000 aan cosplay-outfits uitgegeven


Iedereen die wel eens op Instagram of TikTok zit weet gegarandeerd dat er héél veel cosplayers op zitten. De meest bijzondere kostuums vliegen je om de oren, en ook de 22-jarige Kinechan (in het dagelijks leven bekend als Caroline Souza) uit Brazilië doet daaraan mee. Sterker nog, ze heeft al meer dan $250.000 aan kostuums en accessoires uitgegeven! Maar hoe ziet dat er dan uit? Nou, zo dus:

BSR Agency

Aandacht van mannen

Nu kunnen we ons natuurlijk lang gaan afvragen waarom ze dat doet. Is ze gek op anime? Houdt ze gewoon heel erg van verkleedspelletjes? Nou, beiden wellicht, maar de grootste drijfveer is natuurlijk geld. De foto's op haar Insta en andere socials zijn namelijk logischerwijs gratis, maar wil je iets minder kleding en iets meer huid zien? Dan word je al snel richting haar andere pagina's geleid. Alleen "Voor Ventilatoren" bijvoorbeeld, of betaalde Telegramgroepen. Dat legt haar geen windeieren, want in januari 2022 maakte ze al bekend haar eerste miljoen binnen te hebben. Niet gek voor het (al dan niet) dragen van superheldenpakjes.

Vandaag woon ik in een heel groot huis, zoals ik het wilde. Ik heb mijn auto al gekocht, ik heb voor mezelf in een bedrijf kunnen investeren, ik heb mijn studie en die van mijn moeder betaald, ik heb mijn gezin geholpen. Eindelijk voel ik me geslaagd.
BSR Agency

De kassa blijft rinkelen

Leuk verdienen dus, want cosplay is nou eenmaal al jaren bijzonder populair. Weet je nog dat soortgelijk model Belle Delphine op haar 21e maar liefst 10 miljoen verdiende door haar badwater te verkopen? Lucratieve business! Mannen gaan blijkbaar nogal hard op vrouwen in strakke pakjes en hoge Japanse piepstemmetjes en zijn bereid daar flink voor te betalen. 

Inmiddels heeft Kinechan op haar Instagram 562.000 volgers, dus als daar ook maar 1% van zich heeft ingeschreven bij haar betaalde pagina's dan harkt ze daar bijna $34.000,- per maand mee binnen. Tel daarbij nog maar wat gesponsorde posts op, het een en ander aan giften en nog wat YouTube-inkomsten en je weet dat je je over haar geen zorgen hoeft te maken. Naar eigen zeggen heeft ze, verspreid over al haar platformen, ruim 3 miljoen volgers. Misschien moeten wij ook eens wat van die pakjes gaan kopen.

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Shake it!

Instagram/kinechan2.0

Veel besproken

Veel besproken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties