Feyenoordsupporters voor de wedstrijd tegen Ajax opgejut met discriminerende teksten Sport
Auteur
06/04/2023 09:14

Feyenoordsupporters voor de wedstrijd tegen Ajax opgejut met discriminerende teksten


De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in de Kuip begon gisteravond niet alleen met een enorme lading vuurwerk vanuit het publiek, ook op het veld ging het er fanatiek aan toe. In de 62e minuut ontstond een opstootje tussen de spelers van Feyenoord en Ajax waarna een halve zool in het publiek zijn aansteker op het veld gooide waarmee hij bij Davy Klaassen een flinke hoofdwond veroorzaakte. De wedstrijd werd voor een tweede keer stilgelegd en het stuk verdriet is opgepakt.

Als weldenkend(e) mens/supporter vraag je je misschien af wat er in iemands hoofd omgaat (waarschijnlijk niet al te veel) als je tot dit soort kansloze acties overgaat. Nou, het sfeertje werd voorafgaand aan de wedstrijd al lekker opgejut met kansloze teksten over Joden in combinatie met gas. Geeft toch te denken hè?

'Vroeger' had het blijkbaar geen consequenties

Op één of andere manier lijkt het geweld en het treurige gedrag vanuit het publiek de laatste tijd steeds erger te worden, al is het gooien met aanstekers tijdens de KNVB-beker blijkbaar wel een traditie. We zijn benieuwd of de KNVB deze keer ook op deze manier reageert.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair